Heti Top 7 idézet XVIII.rész

Ebben a posztban összegyűjtöttük nektek a hét legszebb idézeteit. Jó szórakozást kívánunk! 20170211_1113161. “Az öröm abból ered, hogy valaki meg tudja látni azt, ami szép és jó az életben.”
(Móricz Zsigmond)

2. „Hiányzik a csend, ami minden mögött van, hiányzik a távolság és az idő lassú ballagása… – mert hiányzik az emberekből s a világból a béke.”
(Fekete István)

3. A változás és a veszteség csak nehezen választható el egymástól – hiszen veszteség nélkül nincs változás. (Stephen Grosz)20150415_0630094. “Az életet nem a lélegzetvételek számával mérjük, hanem azokkal a pillanatokkal, amikor elakad a lélegzetünk”  (Bozóki László: Remetekanok)

5. A tavasznak sem mondhatjuk: “Remélem, hogy hamar jössz, és sokáig maradsz.” Csak azt mondhatjuk: “Gyere, ajándékozz meg a reménnyel, és maradj, ameddig tudsz.” (Paulo Coelho)IMGa_113766. “Tollait helyreigazítva fektettem kalapomra madaramat, aztán ravatalát száraz cserlombbal díszítettem. Nem érdekelt már a húzás…Ellobant a láng, hogy beteljesült az álom.” (Pintér Norbert)

7. ” Minél értékesebb, minél ritkábban előforduló egy vad, annál kevesebbel illik beérni belőle.” ( Békés Sándor)IMGa_11425A bejegyzésben szereplő képeket Koncz Tibor készítette http://koncztibor.blogspot.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.