Már több millióan nézték meg ezt a videót – te láttad már a fűrészelő embert?

Vajon mi lehet ebben a videóban, hogy ennyien megnézték? Egy próbát megér nézzük csak mi lehet ennyire érdekes…

Van, aki szerint trükkfelvétel, sokan egyszerűen nem értik mi és miért történik, de ami biztos, hogy ez a videó szeptemberben felrobbantotta az internetet.

kreativ.hu szeptemberben is monitorozta, hogy melyik magyar médium tartalmai hogyan teljesítenek a közösségi oldalakon, illetve, hogy mekkora nézettséget és kattintás számot generálnak egyes cikkek, videók. A győztes pedig az Agroinform.hu Facebook oldalán található „fűrészelős” videó, ami lassan már a 3 milliós nézettséget is átlépi, elérve közel 10 millió felhasználót.

A videót közel 16 ezer ember osztotta meg, és több mint 15 ezren like-olták

A DKT adatai szerint az Agroinform.hu portál 2017.09.01-én a regisztrált site-ok hivatalos ranglistájának 66. helyét foglalja el az aznapi 42.250 egyedi látogatójával (asztali és mobil eszközökön).

Így 33 helyezéssel került előrébb a ranglistán,

mivel tavaly ugyanezen a napon a 99. helyen állt 25.952 egyedi látogatóval. A portál Facebook oldalának 64 ezres követőtábora van, és havi szinten közel 10 millió embert ér el.

“Az Agroinform.hu portál mellett Facebook oldalunkat is folyamatosan elemezzük és fejlesztjük, és azon dolgozunk, hogy az oldalra látogatók közül mindenki megtalálja a számára fontos információt, legyen az hasznos szakmai cikk, eladó gép, élő közvetítés egy rendezvényről, vagy akár egy komoly vitákat kiváltó videó. Továbbra is azon vagyunk, hogy az agrárszakmai közönséget friss és hasznos tartalmakkal lássuk el, illetve közvetítsük a mezőgazdasági hivatás szépségét a társadalom szélesebb köre felé. Természetesen most is nagyon fontos hangsúlyozni, hogy minden sikerünk olvasóink hűségén és bizalmán alapszik, amit ezúton is szeretnék megköszönni” – mondta Bolyki Bence, az Agroinform.hu portálvezetője.

Forrás:

https://www.agroinform.hu/gazdaelet/milliok-nezik-ahogy-ez-az-ember-fureszel-34374-001?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=34374

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

x Close

Egykalappal.hu