vadász konyha Vadászház

Rakott kel vaddisznó hússal

Ha te is szereted a rakott kelt ezt a verziót is mindenképpen ki kell próbálnod. Igazán mennyei és jó választás akár egy vasárnapi ebédre is.

Hozzávalók:

  • 1 kg vaddisznó darált hús
  • 300 g tiroli szalonna
  • 1 nagy kelkáposzta
  • 4 db mogyoró hagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál mustár
  • 100 ml fehérbor
  • 2 db tojás
  • 2 db szikkadt zsömle
  • bors
  • 1/2 teáskanál chili
  • 1/2 teáskanál szegfűbors
  • 400 g tejszín
  • 200 g Crème fraiche
  • 1 db citrom leve

Forrás:

http://www.halali-magazin.de/download/rezepte/Wildschweineintopf-mit-Wirsing-Rezept.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük