Rozi, a világhírű magyar vaddisznó

A brit Daily Mail is felfedezte a magyar vaddisznóról készült videót, amelyben egy horgászt üldöz a szerelmével. Közben a közeledést támadásnak vélő férfi egy újabb videóval kért bocsánatot Rozitól.

A cikkben részletesen leírják, hogy Fischer Kristóf a kedvenc helyén, Visegrádnálhorgászott, amikor zörögni kezdett a bozót. Azt hitte, egy másik horgász az, de egy hatalmas vaddisznó jelent meg 10 méterre tőle. A lap külön kiemeli, hogy amikor az állat a hátsóját dörzsöli az autóhoz, tisztára úgy néz ki, mintha a kocsiból szóló zene ritmusára twerkelne.

Eredeti videó:

A magyar kommentelők azonban még több finomságot fedeztek fel a videóban. Egy Norbert nevű hozzászóló azt írta, hogy amikor a visszapillantó tükörben az látszik, ahogy vaddisznó a hátsóját rázza, akkor így szól a szám szövege: „Who’s that sexy thing I see over there? That’s me, standing in the mirror.”

Magyarul nagyjából annyit tesz: „Ki ez a szexi lény, akit ott látok? Ez én vagyok, a tükör előtt állok.” (Ez a rész 0:35-nél kezdődik, a zene pedig a Me Too című szám Meghan Trainortól).

Bocsánat kérő videó:

A videó közzététele után kiderült, hogy Rozi, a háznál nevelt vaddisznó nem megtámadni akarta a gyanútlan horgászt, csupán egy kis szeretetre vágyott. A horgász ezután azt írta, nagyon bántja, hogy félreértette Rozi szándékait, és egy összevágott videóval kér tőle elnézést.

Forrás: nlcafe.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.