Képek, Idézetek, Videók

A kutya nem igazán tudja mit akar tőle új vendég – igen csak vicces és aranyos, ami történik

Ez a kutya igen csak különleges vendégeket kapott, eme aprócska állat formájában, hogy mi történt ezután? Ezt mindjárt meg is látod…

Az állatok valóban csodálatosak, semmivel és senkivel kapcsolatban nincsenek előítéleteik. Ez azt is jelenti, hogy az állatvilágban újra és újra láthatunk váratlan barátságokat, ahol a faj, a kor és a méret sem számít.

A lenti filmben is jó példáját látjuk ennek. Watson, a kutya egyik nap épp kint játszott a kertben, amikor hirtelen egy váratlan vendég jelen meg.

A kis vendég egyszerűen besétált a kertbe, nem félt senkitől. Watson meglepetten nézett, fogalma sem volt ki lehet az a furcsa állat a kertben.

A családra nézett, aztán a kis őzre, aztán megint az őzre. Össze volt zavarodva, azon gondolkodott, vajon mit is csináljon ebben a helyzetben?

Vajon ártalmatlan ez az állat? Mit fog csinálni a szarvaival? Esetleg egy új játszótársra talált?

Watson végül is összeszedte minden bátorságát és közelebb ment a jövevényhez.

Az egyik családtag gyorsan bement a lakásba a kameráért és filmre vette az egész jelenetet!

Nézd meg a lenti filmet és kérjük ne felejtsd el megosztani a videót barátaiddal, ha Te is jót mosolyogtál ezen a találkozón!

Forrás:

http://csodalatos.co/2017/11/04/a-kutya-nem-erti-mi-tortenik-mikor-a-vendeg-megjelenik-nezd-mi-tortenik-egy-perccel-kesobb/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük