A természet szépségeit elvinni azoknak, akik nem tudják napi szinten átélni

A következőkben a vadászat különböző mozzanatait láthatjuk egy fiatal törekvő és tehetséges amatőr filmes kameráján keresztül. Ismerjétek meg Horváth Dánielt és munkáit…

Szép napot!
Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyeri az emberek tetszését a képeim és videóim! Ezek a visszajelzések inspirálnak, hogy még inkább oda kell tennem magam és haladni tovább.
Úgy indult ez az egész, hogy Édesapám 3 éves korom óta visz vadászni, és a szenvedélyemmé vált. Alig vártam már, hogy én is vadászhassak és legyen engedélyem, amit nemrég sikerült is megszereznem. Viszont amíg nem lehetett nekem fegyverrel vadászni, addig maradt a fényképező és a kamera.

Kb 3 éve kezdtem el fényképezni “komolytalanabb” géppel. Ez tartott egy évig, utána jött a videózás… apától kaptam egy elég jó tulajdonságokkal bíró gépet, és elkezdtem az eddigihez képest magasabb szinten folytatni a dolgot. Több oka van a videózásnak… az egyik, és legfőképp emiatt kezdtem el, hogy már szinte az összes vadászos, természet bemutatós filmet láttam.?

Úgy gondoltam mivel nem naponta adnak ki ilyen műfajú filmeket, én is nekiállok és gyarapítom ezt a foglalkozást. Először csak feltöltöm a kis videóm az oldalamra, youtubera, aztán remélem egyszer összeáll egy komolyabb amivel tv-ben is lehet majd találkozni.

A másik ok pedig egyértelműen, hogy a természet szépségeit igyekszem bemutatni olyanok számára akik érdeklődnek iránta, de különböző okok miatt nemtudnak részt venni ilyen élményekben, vagy éppen ilyen helyeken, pillanatokban.
Igyekszem jobb minőségű videókat napvilágra hozni, mert tudom hogy ez kell ahhoz, hogy elérjek velük többet.

Apukám 2 társaságnál rendelkezik tagsággal. Kürtösmenti VK és Pacsai VT területein Zalában.
Különösebb terveim nincsenek a vadászattal, mert ez része az életemnek. De az élményeinek rögzítésével már komolyabb terveim lennének.

Jöjjön most tőle pár videó:

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük