vadász konyha Vadászház

A pálinkától nem is lehet jobb gyulladáscsökkentőt találni: és ez CSAK az első ok az ezer közül, amiért érdemes fogyasztani!

Ezer okot tudunk arra, hogy miért érdemes pálinkát fogyasztani.

Úgy érzed, hogy beteg leszel? Verj be egy felest!

Garantáltan hatásos!

A népi gyógyászat régóta megemlékezik a pálinka gyógyhatásairól.

Őseink úgy tartották, hogy reggelente egy kis kupica pálinka nem csak a napot indítja lendületesen, de igen egészséges is.

Erzsébet királyné idejében a pálinkát úgy emlegették, mint a királyné vize, amit akkor még csak orvosságként használtak. Akkoriban a pálinka nem olyan volt mint most, csak egy sima rozmaringgal ízesített borpárlatot emlegettek pálinkaként.

Ha néhány gerezd fokhagymát pár napig pálinkába áztatunk, majd éhgyomorra egy kis kupicával elfogyasztunk belőle, akkor még a magas vérnyomással is megküzdhetünk.

Ha olyan országba utazunk, ahol nem megfelelőek a higiéniai állapotok, akkor vigyünk magunkkal egy kis üveg pálinkát, és étkezés előtt igyunk egy kortyot belőle, hiszen nagyon jól fertőtleníti a gyomrot.

Ha disznótoros, zsíros, megterhelő ételt fogyasztottunk, akkor mindenképp igyunk utána egy kupica pálinkát az egészségünk érdekében.

Ha úgy gondolod, hogy beteg leszel, érdemes egy kupicával meginni.

Meglátod, képes lehet megelőzni a kialakuló megfázást, torokfájást is!

Nem véletlen, hogy a régi öregek soha nem voltak betegek, és rendszeresen ittak pálinkát napindítónak.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: avilagtitkai.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük