Képek, Idézetek, Videók

A szarvas bekukkant a családi ház ablakán és pár perc múlva a lakók értesítik a rendőrséget

Nem akár milyen meglepetésben volt részük.

A természet fantasztikus, óriási meglepetéssel szolgálhat számunkra. Ha egy vadon élő állattal találkozunk, fontos hogy csendben maradjunk, hiszen elriaszthatjuk szegény állatot.

Ez a szarvas, “Uncle Buck” az amerikai Texas államban, azonban egyáltalán nem tűnt félénknek. Sőt, pont ellenkezőleg, mintha segítségért ment volna Kevin Zieschanghoz, írta a Animal Channel.

Az állat lakott területen jelent meg, az egyik kertben sétálgatott amikor az agancsára ragadt valami. Az ott lakók persze felfigyeltek a különleges állatra és azonnal tudták, hogy valamit tenniük kell.

YouTube/Associated Press

A lakók a rendőrség segítségét kérték, így érkezett Kevin Zieschang is a helyszínre. Az állat odament a férfihoz és mintha kérte volna őt, hogy segítsen rajta.

YouTube/Associated Press

Miután Kevin segített az állaton, még ott maradt a családnál egy darabig és beszélgettek. A szarvas is ott ácsorgott a kertben és nem volt hajlandó elmenni. Az állat megértette, hogy már nem kell félnie az emberektől.

YouTube/Associated Press

Egy idő után azonban mégis visszament az erdőbe. Néhány nappal később a helyi híradó interjút szeretett volna készíteni Kevinnel. Ezért a férfi visszament a kertbe és amikor a híradósok felállították a kamerát, az állat hirtelen ismét megjelent a kertben.

Micsoda véletlen egybeesés!

Az állat megismerte Kevint, odament hozzá és 15 percen keresztül játszottak.

YouTube/Associated Press

A lenti filmben láthatjuk, amikor a férfi segít az állatnak. Milyen érdekes, hogy az állat kimondottan az emberek segítségét kereste. Mintha tudta volna, hogy ők biztos a segítségére fognak sietni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük