kreatív ötletek Vadászház

A Waidmannsdank nevű német cég igen csak újra értelmezte a trófeák elkészítését

A WaidmannsDank fiatalok által megálmodott német cég, amely igen csak újraértelmezte és modern külsőt adott a trófeáknak és trófea alátéteknek.

3d rendering of a beige contemporary modern sofa with lamp
3d rendering of a beige contemporary modern sofa with lamp

Miután Jana-Christin Oeynhausen megszerezte a vadászati engedélyét és kikerült a falra az első „vadászati siker”. – de a trófea a hagyományos alátéttel egyáltalán nem illett bele a desing-orintált otthonukba. – mondta el a Waidmansdank cég tulajdonosa.

Ekkor gondolkodott el rajta, hogy miért nem alkothatná meg a trófea alátéteket saját elképzeléséi szerint. Itt jutott eszébe, hogy használhatna hozzájuk modern és nemes anyagokat is.  2010-ben Oeynhausen egy finom vonalvezetésű és rendkívül különleges trófea alátéteket készítettek társával.

Az alátéteket 6 vadfajhoz  (őz, dámszarvas, gímszarvas, zerge, muflon, vaddisznó) és 12 alapmintával alkották meg. 5 fafajtából, 5 magasfényű lakkozással, 2 nemesfém bevonattal és ezek megfelelő kombinációi.

Ezeken kívül a cég elegáns ajándékokat és kiegészítőket is kínál.

„A családi asztalosüzletünkben és a feldolgozóiparban 100 éves tapasztalatunk van és ez a legmagasabb minőséget garantálja. Nagyon rugalmasak vagyunk mint egy kisebb manufaktúra és szívesen fogadjuk az egyedi kéréseket és megrendeléseket” – mondta el a vállalkozás vezérigazgatója.

„A családi asztalosüzletünkben és a feldolgozóiparban szerzett 100 éves tapasztalatunk mindig a legmagasabb minőséget garantálja. Mivel nagyon rugalmasak vagyunk, mint egy kis manufaktúra, így nyitottak vagyunk az egyedi igényekre is” – mondta a vállalat vezérigazgatója.

A teljes választékot itt nézhetitek meg: www.waidmannsdank.

Forrás:

Moderne Handarbeit

 

One thought on “A Waidmannsdank nevű német cég igen csak újra értelmezte a trófeák elkészítését

  1. Agyarakhoz 30 éve ugyanilyet használok, csak feketében, a többi viszont nem tetszik, otrombának találom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük