Hírek és események

Bilincsben az agancstolvajok

A rendőrségre 2020. február 29-én délben érkezett bejelentés arról, hogy Veszprém külterületén lévő egyik erdőrészen a hivatásos vadász két terepruhás személyt tetten ért agancsgyűjtés közben, majd egyiküket feltartóztatta, míg a másik a nála lévő agancsot eldobva befutott a fák közé.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak mindkét férfi elfogták, előállították a Veszprémi Rendőr kapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták őket. A 42 és 39 éves szentgáli lakosoknál megtartott házkutatások során további agancsokat, trófeákat és vaddisznó agyarakat találtak a nyomozók, melyeket lefoglaltak az ugyancsak az otthonukban lévő sportpisztollyal és ahhoz való töltényekkel, távcsövekkel együtt.

A több vadásztársaság sérelmére elkövetett bűncselekmények által okozott kár közel százezer forint.

A három szentgáli lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Veszprémi Rendőr kapitányságon.

Forrás és a teljes cikk a police.hu oldalán a linkre kattintva olvasható: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-az-agancstolvajokat-a-korzeti-megbizottak
Kiemelt kép forrása: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-az-agancstolvajokat-a-korzeti-megbizottak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük