Egyéb

Egy Husky és egy szarvas különös története. Szerintetek létezik ilyen?

Különös és hihetetlen dolog részese lehetett a Husky családja.

Az egyik legborzasztóbb érzés egy kutya gazdájának, ha szeretett kedvencét nem találja otthon. Hiába hívja, nem jön. Elképzelni sem tudja mi történhetett vele, lehet ,hogy baleset érte?

A kanadai Rachel Howat élte át a most következő történetet. Koda a husky egy nap elcsavargott a közeli erdőbe. A gazdái keresték, de a kutyának nyoma se volt. Néhány nap elteltével a kíváncsi eb magától haza ment, gazdája legnagyobb örömére. Szerencsére a Husky éppen és egészségesen érkezett haza. A gazdáját aki az erdő mellet él furdalta a kíváncsiság, hogy mégis merre járhatott a kutya. Megkérte szomszédját akinek az erdőben voltak vadkamerái, hogy nézzék vissza a felvételeket. Ám amit a felvételek nézegetése közben láttak arra egyáltalán nem számítottak.

A videókon nem csak Kodit, a huskyt látták, de az új kis barátját: egy szarvast is! Együtt mászkáltak, ettek, pihentek. Végignézték, ahogy a husky egész estén keresztül játszott a szarvassal, akit egyáltalán nem zavart a kutya jelenléte. A felvételek alapján nagyjából 12 órát töltöttek együtt – a legnagyobb békességben. Egy időben két szarvas is látszik a képeken.

Forrás: Boredpanda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük