Képek, Idézetek, Videók

Ezt a jávorszarvast igen csak megviccelte az erjedt alma – nem, ami történt vele

Svédországban elég gyakori látvány, de valahogy még sem tudna hozzászokni az ember ehhez a látványhoz, egyben vicces és nagyon szomorú, ami most következik…

Erjedt almát dézsmált egy göteborgi kertben egy jávorszarvas, amikor beszorult egy almafa ágai közé. A jávorszarvas nem elégedett meg a földre lehullott gyümölcsökkel, a fákról is lelegelte az erjedő termést; ekkor szorult be a fa ágai közé. A részeg állat fent akadt a fán, ezért panaszos üvöltésbe kezdett. Ezt hallotta meg Per Johansson, aki igencsak meglepődött amikor meglátta a fán kapázó jávorszarvast.

Johansson hívta a tűzoltókat, akik segítettek neki lefűrészelni néhány ágat, és kiszabadítani a jávorszarvast. Miután kiszabadult elterült a földön, ahol a zuhogó eső ellenére azonnal elaludt. Az állat a kertben töltötte az éjszakát, és csak reggelre szedte össze annyira az erejét, hogy vissza tudott futni az erdőbe. A rendőrség nyilatkozata szerint nem ritkák a részeg jávorszarvasok Svédországban. Szeretnek erjedt gyümölcsöt falatozni, ami még egy ekkora állatot is ledönt a lábáról.

 

Forrás:

http://www.erdekesvilag.hu/reszeg-javorszarvas-az-almafan/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük