Képek, Idézetek, Videók

Félelmetes nyikorgó hangokat hallottál éjszaka? Egy erdész felesége elárulta, mik azok a hangok

Te sejted mik ezek a hangok?

Néhány napja egy esti órában furcsa hangra lettünk figyelmesek, valami vinnyogó – sipító furcsaság. A hangja talán kissé hasonlított a kismacskákéra, de mégsem az volt. Ekkor arra gondoltunk, hogy valami madár, de nem csináltunk nagy ügyet belőle.

Azonban egész este folytatta a vinnyogást. Szerencsére a hálószobából ez már kevésbé hallatszott, így éjjel nem zavart. Következő nap elkezdett sötétedni és láss csodát a vinnyogás újra kezdődött. Ekkor kimentem, de a közelben semmilyen állatot nem láttam, csak a távolból idehallatszó hangot hallotam.

Ekkor már tudtam, hogy bármi is az, nem fogom megtalálni, mert elég messze van és azért este a szomszédok kertjeit nem fogjuk körbesétálni. Ilyenkor mit is tesz az ember, hát körbenéz az interneten. Egy kis keresgélés után ki is derült, hogy több madár fiókája is vinnyog így, többek között néhány bagoly csemetéje, de néhány bagoly párzási időszakban is így dalolászik.

1 perc alatt összekeverjük a tésztát Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. 10 perc sütés után kész a házi keksz

Egy olvasó felvette és a Youtube-on osztotta meg azt a videót

 

 

A vinnyogó hangot hallók ne ijedjenek meg, csak a madarakat hallják és előbb – utóbb véget ér a párzási/költési/nevelési stb. időszakuk és abbahagyják ezt a furcsa és eléggé zavaró éjszakai műsort.

Azt hiszem megvan a megoldás, de nem túl megnyugtató

Önök mit gondolnak a félelmetes hangokról? Ha Ön is hallja mostanában ezeket a hangokat, kérjük ossza meg a cikket az ismerőseivel is, biztosan ők is hallják, és hálásak lesznek Önnek a megnyugtató válaszért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük