Ajánlók, hirdetések Vadászház

HART- Kedvezményes ár, kifogástalan minőség, ha igazi vadászruhára vágysz!

Beszélgetés a Hart magyarországi képviselőjének vezetőjével, legkeresettebb termékeikről, jövőbeni terveikről.

1.Utóbbi beszélgetésünk óta milyen új termékekkel bővült a vadászruházati paletta? Röviden bemutatnál néhányat?

Természetesen. Mint sokan tudják, a hölgyek számára elég kevés a választék a márkák közt, de hála az égnek sikerült-e téren szélesíteni a skálánkat mint nadrágok, és kabátok terén is. Itt kiemelném azokat a termékeket, amelyek a Fehován a legkeresettebbek lettek.

IRON XTREME LIGHT-J női kabát, ami egy kiváló utánkereső kabát. Nagy konkurense a Wild-J kabátnak.

Víz, tüske, és szélálló, felturbózva nyúlzsebbel, első zsebekkel, amik természetesen ugyanúgy vízállók. Meglepően jól teljesített a tesztelésen extrém helyeken mint a kökényes és a  tüskés bokrok.

A női nadrágok közt sok hölgy szívét elnyerte az IRATI SP LINE-T, amely karcsúsított, nem susogó, elegáns és kényelmes egyben. PTFE membrános, szélálló, vízálló tulajdonságai kényelmesebbé teszik a vadászatot. Kiegészíthető ugyanilyen kabáttal, ami az IRATI SP LINE-J. Így egy tökéletes párost alkot még a legmostohább időjárási körülmények között is. Csak ajánlani tudjuk.

Ebben az évben is szeretnénk több újdonságot bemutatni a nagyközönségnek, ami tavasszal lesz nyilvánosságra hozva. Természetesen időben tudatni fogjuk veletek.

2.Vannak olyan termékek, amik csak kimondottan nálatok érhetők el?

Sokan tudják már Magyarországon is, hogy mi vagyunk az itteni HART forgalmazók, tehát nem csak nálunk, hanem már több helyen is megvásárolhatók a termékek és a kiegészítők. Nagyon jók a visszajelzések, mint üzletfeleink, vagy a végvásárlóktól egyaránt. Nagyon hálásak vagyunk a Spanyoloknak, hogy pont mi lehetünk azok, akik e széles skálát forgalomba hozhatják, és a vásárlóknak is, hogy e márkát választják.

A HART vadászruhák mellett saját termékekkel is szolgálhatunk, mint például hátizsákok, székek, sapkák, elegáns bőr zakók és bőr vadászruhák bivaly bőrből. Erre nagyon büszkék vagyunk, mert nagyon magas a minősége és a színvonala. Ezt bizonyítja az is hogy a Fehován rengetegen megfordultak a standunkon pont e bőrruháknak köszönhetően.

3. Idén a FeHoVa-n is jelen voltatok, mik voltak azok a termékek, amelyek nagy sikernek örvendettek?

Mint az előbb elmondtam, nagy sikert aratott a női ruházat, ugyebár a hölgyek részére elég kevés a választék a márkák közt, de ezen javítottunk, tehát volt miből választani.

Nadrágokból kiemelném az Essor-T, Enduro EVO-T, EZKUR-T, WILD-T, és a vaddisznó agyarnak is ellenálló Kernig-T –t. Ezek voltak, amire volt a legnagyobb igény. De a TOP kereslet a bőrruházaton volt, minek nagyon örülünk. Nem csoda, hisz tényleg elegánsak, és csúcsminőségű bőrről van szó ami a világmárkákkal vetekszik.

4. Az üzletetek Szlovákiában van, hazánkban a Magyar vadászok hol tudják beszerezni termékeiteket?

Működik egy Magyar nyelvű webáruház is a betalov.hu de mint forgalmazók sok helyre szállítunk az önök országában is. A viszonteladók száma egyre bővül. Lehetséges hogy azért is, mert nálunk nem kell előrendelni, mint ez megszokott a több más márkánál.

5.Ha jól tudom készültök egy igazán különleges ruhakölteménnyel a vadászhölgyek számára, mesélnél erről egy kicsit?

Persze. Ezen a téren nálunk, és Csehországban is kicsi a kínálat az elegáns báli ruhákból, ezért szeretnénk kedveskedni a hölgyeknek. Van, és lesz miből választani. Nemsokára új kollekciók lesznek, de többet nem árulok el, maradjon meglepetés.

6.A ruházat mellett milyen termékekből választhatnak még a vásárlóitok?

Fegyvertokjainkat, amelyek német anyagokból készülnek nagyon sokan használják. Gyöngyvászonnal béleltek, tehát nem porzik szét a habtömítés. Természetesen vízálló anyagról van szó. Tehát a fegyvereik teljes biztonságban vannak.

Ugyan ebből az anyagból készülnek a hátizsákjaink is, több féle verziókban, nagyságban.A székek terén is több mindenből lehet választani. Többféle magasságban, verzióban, háromlábúak, egylábúak, négylábúak, hátizsákos székek…..Fültokok terén is forgalomba hoztuk a WALKER´S amerikai márkát, melyet Texas államból importáljuk.  Mindezek mellett nem mehetünk el a kevlár kutya mellények mellett sem, tehát  van miből válogatni.    

A katalógusok az alábbi linkre kattintva elérhetőek és megtekinthetőek. 

https://www.dropbox.com/s/shxcsltl9vf8fk3/HART%202017_EN.pdf?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ptb8peoeflzhwke/NC-2017.pdf?dl=0

Online rendelés az alábbi oldalon lehetséges: 

http://betalov.hu/

Köszönöm a beszélgetést  Patrik Rišňovský,  további sok sikert kívánok céljaitok megvalósításához! 

Kiemelt kép forrása: LOVAC.info

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük