Ajánlók, hirdetések

Interjú a Magyarországi HART képviselőjének vezetőjével

Üzletükre jellemző a gyorsaság, korrektség és a kölcsönös tisztelet a vevőkkel szemben. Az általuk forgalmazott termékek igen magas minőségűek és kedvezményes áruk. Patrik Rišňovský –val beszélgettem, aki a magyarországi Hart képviselőjének vezetője.

Szia Patrik! Köszönöm szépen, hogy elfogadtad a felkérést az interjúval kapcsolatban. 

Szia Gergő én köszönöm, hogy létrejött ez a beszélgetés!

Az üzletet merre lehet megtalálni?

A nagyraktárat és az üzletet Szlovákiában, Selye városában a Tesco mellett találhatják meg a kedves érdeklődők.

Miért érdemes benneteket választani?

A kínálatunkban törekszünk arra, hogy a forgalmazott áru magas minőségű legyen, de elérhető és kedvezményes áron. Igen széles a választék és ezt mind egyhelyen lehet megvásárolni.

A termék palettánkban a termékek víz és szélálló anyagból készültek és minden évszaknak megfelelően meg lehet találni a kívánt terméket az aktuális katalógusokban. Büszkék vagyunk arra, hogy ritkán fordul elő reklamáció a vevőktől, ha mégis, ezeket rugalmasan kezeljük és mindent megteszünk azért, hogy a vásárlók elégedettek legyenek.

Csak személyes vásárlási lehetőség van vagy online is le lehet adni a rendelést?

Természetesen online is lehet rendelni, viszonteladóink pedig e-mailben szokták leadni rendeléseiket. Szeretnénk a magyar vásárlóknak is kedvezni, így készülőben van egy magyar nyelvű webshop is. A weboldal keresőjébe könnyen meg lehet találni és kiválasztani a HART márka kívánt termékeit. További rendeléseket várunk e-mailben és telefonon is, hiszen beszélünk magyarul.

Milyen termék skálából válogathatnak az emberek? 

Igen csak hosszú lenne a sor, ha mindent felsorolnék, most néhányat említenék ebből a hatalmas termékbázisból: vadász nadrágok, kabátok, mellények, sapkák, golfsapkák, ingek (nyári, téli), zoknik, csizmák, bakancsok stb. Érdemes átlapozni a HART katalógust, ahol minden terméket megtalálhatnak az érdeklődők. A termékatalógust az alábbi linken tudják megtekinteni:

https://www.dropbox.com/s/ptb8peoeflzhwke/NC-2017.pdf?dl=0https://www.dropbox.com/s/shxcsltl9vf8fk3/HART%202017_EN.pdf?dl=0

Vannak esetleg termékek vagy szolgáltatások, amelyben kiemelkedő a cég?

Kiemelt termékeink között találhatóak csúcsminőségű bőr vadászruházatok, ezzel is szolgálhatunk a legigényesebb vásárlóinknak. Garantáltan a legfinomabban kidolgozott bőr ruhákról beszélünk. Személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy finomabb és könnyedebb bőrrel még nem is találkoztam, pedig jó pár vadászboltban jártam már. Ezeket kis és nagykereskedelmi formában is árusítjuk. Magyarországon is egyre több viszonteladónk van, akik szintén szeretnék vevőiknek kínálni a csúcsminőséget. A szolgáltatásainkra jellemző a gyorsaság, korrektség és természetesen az, hogy tisztelettel bánjunk a vásárlóinkkal. A mai világban az a legfontosabb tényező, hogy kialakuljon a bizalom és ezt folyamatosan fenntartsuk.

 Mennyire tartjátok a lépést az aktuális trendekkel?

Szerintem elég azt mondani, hogy a termékeink egész Európában megtalálhatóak, tehát európai szinten vagyunk.

Milyen akciókkal és kedvezményekkel várjátok a vásárlókat?

Mi is szoktunk különböző kampányokat indítani a facebook oldalunkon, éppen zajlik egy ilyen akció, ahol bőrtáska a főnyeremény. Érdemes benézni hozzánk bármikor, mert némely ruházatokra most is 30 százalékos kedvezmény van. A vásárlások mértékétől függően is további kedvezményekre jogosultak a vásárlók.

Vannak esetleg top termékek, amelyeket jobban vásárolnak?

Most indul igazán a vadászati szezon, elég jól fogynak a hajtások idején használható kabátok és nadrágok. A zoknikról nem is beszélve, amit a mi igényeink szerint gyártottak le. Fontos szempont volt, hogy ne műszálból készüljenek és a tartós használatot is bírják. A mellények pedig napi szinten kerülnek megrendelésre különböző országokból. A bőrruházatok is az őszi időszakban sokkal keresettebbek. (de egész évben folyamatosan vásárolják ezeket)

Vannak esetleg olyan rendezvények, események ahol találkozni lehet veletek?

Több helyen is találkozhatnak velünk személyesen a vásárlók. Kiállításokon például, mint a Budapesten megrendezett FEHOVA, ahol igen nagy sikert arattunk. Meglepetésünkre nem is kellett bemutatni a kollekciót, mert legtöbben ismerték. Csehországban is több kiállításon vettünk részt, Szlovákiában pedig az összes szakmai rendezvényen jelen voltunk.

Az üzlettel kapcsolatban milyen további terveitek vannak?

Tovább szélesítjük a viszonteladók számát és továbbra is szeretnénk a vásárlóinkat még magasabb szinten kiszolgálni. Sokat jelent számunkra az elégedettségük és pont ezért figyeljük folyamatosan a felmerülő igényeiket.

Köszönöm a válaszaidat és további sikereket kívánok nektek!

Bővebb infó a weboldalukon:

http://www.betalov.sk/

közösségi oldalukon:

https://www.facebook.com/Betalovsk-437844573091845/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük