Ajánlók, hirdetések Hírek és események

Jelentkezz te is az Országos Jótékonysági vadászatra és támogass egy nemes célt!

A jótékonysági vadászat 2013 óta ismert a magyar vadásztársadalom előtt. Abban az évben került első ízben megrendezésre ez a rendezvény.

2019-ben kerül először országos szinten megrendezésre a jótékonysági vadászat. December 27-én valamennyi megyét érintően, 19 megyei helyszínen zajlik majd az esemény. 19 megyei kórház gyermekosztálya kerül támogatásra a vadásztársadalom összefogása által.

A 2020-as évre egy további jelentős cél került meghatározásra, amely nem más, mint a jótékonysági vadászat kiterjesztése az egykori Nagy-Magyarország területére is. A céldátum azért is különleges, mert 2020-ban Trianon 100. évfordulója lesz.

Hagyományszerűen az országos jótékonysági vadászat napja, december 27-e! E napon az ország 19 pontján -minden megyében- azonos célért kerülnek megrendezésre a vadászatok. Az összefogás célja, hogy a vadászok és a támogatók adományaiból hiánypótló orvosi eszközök kerüljenek beszerzésre, melyek elősegítik a beteg gyermekek gyógyulását. Az adományok megyénként 1, összesen 19 kórház részére kerülnek átadásra.

További tudni valók és jelentkezés az alábbi linkre kattintva érhető el: 
https://ojv.hu

 Kiemelt kép forrása: Magyar Mezőgazdaság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük