Nonstop Receptek vadász konyha Vadászház

Ma mennyei habos almás krémes sült

Az almát pudingporral összekeverjük és ettől sűrűsödni fog!

Elkészítés

3 tojásból piskótát sütünk.

1 kg reszelt almát megpárolunk ízlés szerint 3 -4 ek.cukorral. Fél csomag pudingporral sűrítjük és hűtjük.

1.5 csomag pudingport kb. 4 ek.cukorral felfőzünk, 0.5 l tejbe, majd kb. 8 dkg vajat, 2 ek.tejfölt adunk hozzá és hűtjük.

kihűlt piskótára rákenjük a párolt almát, pudingot, majd 2 dl felvert habtejszínt rákenjük a krémre.

Tepsi mérete : 24 × 24 cm

Alma párolását így csinálom: Lereszeltem az almát, cukorral ízesítettem, pároltam, fél csomag vanília ízű pudingorral megszórtam, elkevertem, kettő hátmat rottyant és készen van.

Károlyné Payerl konyhájából!

Mária Pásztorné Máté: – Ma megcsináltam, nagyon finom

Kovàcs-Faragó Nikolett: – Köszönöm a receptet isteni finom lett.

Mondi Nikoletta: – Nagyon finom lett 

Orsós Zsuzska: – En is meg sütöttem és nem utoljára Nagyon finom !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük