kreatív ötletek

Nem értették a férfit, hogy miért gyűjtögeti az erdőben az ágakat! Nem is gondolnád milyen csodás dolgok születtek belőlük

Csodálatos végeredmény.

Mindig csodálattal figyeltem az olyan embereket, akik meglátják a szépséget a legegyszerűbb dolgokban is. Sokszor sétáltam már a parkban és erdőben is, de nem jutott volna eszembe összegyűjteni a letört ágakat. Nem is gondoltam, hogy ilyen fantasztikus dolgokat lehet belőlük készíteni!

Ma mutatunk néhány különleges bútordarabot, amelyek faágakból készültek. Ezek a bútorok nem kerülnek sok pénzbe, hiszen a faanyagot te magad gyűjtheted össze a parkban, vagy az erdőben sétálva. Már csak néhány szegre, kalapácsra és egy kis kreativitásra lesz szükséged, hogy különleges bútorokat készíts.

Ez egy olyan darab, amelyhez nincs szükség nagy gyakorlatra, kezdőként is könnyedén el lehet készíteni, csak erős faágakat kell gyűjteni. 

Az alábbi darabok már nehezebben elkészíthetőek és egy kis gyakorlatot is igényelnek. Az alábbi fotókon több olyan tárgyat is láthattok, amelyekhez már faragni is tudni kell. Ha nem értesz a bútorkészítéshez, akkor sem kell megrémülnöd, ha szereted a természetes anyagokat, akkor gyűjtögesd a faágakat, légy kreatív és próbálj meg belőlük könnyen elkészíthető dolgokat alkotni. Tekintsd meg az alábbi ötleteket és meríts ihletet!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük