Hírek és események

Rendkívüli hír: Vaddisznók semmisítettek meg 8,4 millió forint értékű kokaint egy toszkán erdőben

Ilyet se sűrűn hallani.

Az állatokat nem találták meg, csak a becsomagolt kábítószer maradványait.Állítólag vaddisznók semmisítették meg azt a 22 ezer dollár (mostani árfolyamon több mint 8,4 millió forintnak megfelelő) értékű kokaincsomagot, amit feltehetően olasz kábítószer-kereskedők rejtettek el egy toszkán erdőben – írja a Newsweek.

A rendőrség időközben megtalálta a három albánból és három olaszból álló bűnbanda tagjait, és vádat emeltek ellenük. Az egyik férfi a vallomásában a vaddisznókra panaszkodott, amiért tönkretették a kokaint. A banda tagjai egyszer már a rendőrség látókörébe kerültek, amikor egy 21 éves albán meggyilkolásával kapcsolatban rendeltek el nyomozást. A tagok által működtetett kiterjedt hálózat Perugián keresztül elért egészen Sienába és Arezzóba is.

A gyanúsítottak körülbelül két kilogramm kokainnal kereskedtek havonta, grammonként 90 és 120 dollár közötti nettó bevételre tettek szert. A banda által elrejtett kokaint a vaddisznók kiáshatták, majd megsemmisíthették, a csomagolást pedig szétszórták az erdőben.

A hatóságok azt egyelőre nem tudták megállapítani, hogy az állatoknak lett-e valami bajuk a kokaintól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük