Hírek és események

Szörnyű tragédiával ért véget a vadászat Romániában

Szomorú véget ért a vadászat.

Az áldozatot kórházba szállították, de nem tudták megmenteni -írta a Maszol.ro.
Vadászat közben bekövetkezett incidens miatt riasztották a 112-es egységes hívószámon szombaton este a kisjenői rendőröket. Az Arad megyei város közelében egy vadászat során súlyosan megsebesült az egyik résztvevő. A sérülést egy másik vadász, egy 21 éves sikulai fiatalember okozta, akinek a puskája véletlenül elsült.

A sebesültet kórházba szállították, azonban nem tudták megmenteni. Az áldozat egy 41 éves, pankotai illetőségű férfi. Az Arad Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a vadászat engedélyezett volt, azonban gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomozásba kezdtek.

Vadászatban történt a közelmúltban
Védett szürke farkasok lelövése miatt nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda, ám hosszú évek óta egyetlen elkövetőt sem fogtak el. A Mátrában farkasok marcangoltak szét egy gímszarvasbikát. Nemrég megnyílt Budapesten a FeHoVa kiállítás és vásár, ahol sor került például a szarvasbőgő kupára is. Azt is bejelentették a rendezvényen, hogy Fátyolnak, a világkiállítás kabalavizslájának saját filmje lesz. Békés megyében több, mint 300 fácánt loptak el. Íjpuskás orvvadászt fogtak a zsaruk, miközben két szarvastehent lőtt.

(Maszol.ro)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük