Ajánlók, hirdetések

Tényleg mindent kibír vagy csak a híre jó a Hart Wild-J nevű kabátnak? – leteszteltük

Extrém körülmények között egy 3 napos hajtáson került bevetésre a Hart Wild-J kabát. Laki Tamás beszámolója következik ezzel a termékkel kapcsolatban.

A kabátot egy elég kemény terepen a zalai dombok ölelése között volt szerencsém tesztelni, ahol tele kökénnyel, vadrózsával, szederrel, akáccal szemben kellett bizonyítani neki.

3 napos hajtásban volt napos hóesés, erős szél mondhatjuk azt, hogy minden arcát megmutatta az időjárás.

A kabát a kemény szélben is tartotta magát, mert nem éreztem, hogy átfújt volna rajta és az eső cseppek is leperegtek róla, nem nedvesedett át. Az időjárási elemek mellett az aljnövényzettel is meg kellett mérkőznie. Kimondottan tetszett, hogy a ruhadarab anyagáról a tüskék mondhatni lecsúsztak.

Külön megemlíteném a plusz légző zsebeket, amelyek a kabát mindkét oldalán és hátán el lettek helyezve és hőt is szépen elvezeti, nem izzadtam meg benne.

További pozitívum a kabát szempontjából a belső lőszertartó, sok zseb és derékzseb is tartozik és pluszban van egy kis műanyagtartó a kabáton erre akár a kutya pórázát esetleg aggatékot akaszthatunk, ha valaki bokrászni indul a kabát karcsúsítható a belső gumikkal és így saját termetünkre szabhatjuk.

A kabát nagyon kényelmes és könnyű viselni, minimális súlya van, de ez szinte észre se vehető, de ebből is látható, hogy a termék erős, kitartó anyagból készül így hosszú távú használtra valóban kifizetődő.

Összegezve a három napos tesztben kiválóan vizsgázott számomra. Ezt a terméket nem csak hajtóknak, hanem, aki Magyarországon vadászattal foglalkozik azoknak meleg szívvel ajánlom.

Köszönjük Tamásnak a beszámolót!

További információkat találtok a kabáttal kapcsolatban az alábbi linken:

http://www.betalov.hu/kabat-wild-j/tovar-883/

One thought on “Tényleg mindent kibír vagy csak a híre jó a Hart Wild-J nevű kabátnak? – leteszteltük

  1. Szívesen tesztelném én is hivatásos vadászként a termékeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük