Őzmájból készült gröstl

Ez a finom recept Johannes Siemes-től származik. Nagyon egyszerű és finom is. Érdemes kipróbálni… 

Hozzávalók négy személyre:
  • 1 őzmáj
  • 800 g keményre főzött krumpli
  • 50 g soványszalonna
  • 150 g hagyma
  • 50 g olvasztott vaj
  • 1 evőkanál rozmaring és majoránna
  • 4 tükörtojás
  • só és bors
Elkészítés:
A főtt krumplit felszeleteljük, az olvasztott vajon szép barnára pirítjuk. A felkockázott szalonnát és gombát hozzáadjuk és jól megpirítjuk. A májat csíkokra vágták majd rövid idő alatt megpirítjuk. Fűszerezzük, sóval és borssal ízesítjük. Az elkészült étel tetejére koronaként ráhelyezzük a tükörtojást.
Jó étvágyat kívánunk!
Forrás:

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.