Hírek és események

Néhány órán BELÜL leszakad az ég! 80 km/órás széllel, heves zivatarral!

Ezekre a megyékre már kiadták a riasztást

ÓRÁKON BELÜL ránk szakad az ég! 80 km/órás széllel, heves zivatarral, CIKÁZÓ VILLÁMOKKAL CSAP LE A VIHAR! Ezekre a megyékre már kiadták a riasztást >>>

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.09.07. hétfő éjfélig Ma a Zalaegerszeg-Budapest-Miskolc vonaltól északra (ezen belül is nagyobb eséllyel a nyugati, északnyugati határ közelében és az Északi-középhegység északi részén), éjjel pedig az Észak-Dunántúlon alakulhatnak ki helyenként zivatarok. Hétfőn kiemelten az Északi-középhegységben és az Alföld nyugati részein fordulhatnak elő zivatarok, de a keleti országrészben másutt és a Dunántúl keleti, délkeleti részein is lehet néhol villámtevékenység.

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás

Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Fejér megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Győr-Moson-Sopron megye

Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Heves megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Nógrád megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Vas megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Veszprém megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Zala megye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

OMSZ: 2020-09-06 09:50 (07:50 UTC)  [wbhx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.09.07. hétfő éjfélig

Ma a Zalaegerszeg-Budapest-Miskolc vonaltól északra (ezen belül is nagyobb eséllyel a nyugati, északnyugati határ közelében és az Északi-középhegység északi részén), éjjel pedig az Észak-Dunántúlon alakulhatnak ki helyenként zivatarok. Hétfőn kiemelten az Északi-középhegységben és az Alföld nyugati részein fordulhatnak elő zivatarok, de a keleti országrészben másutt és a Dunántúl keleti, délkeleti részein is lehet néhol villámtevékenység.

A zivatarok legjellemzőbb kísérőjelensége az intenzív csapadék (20-30 mm) és a viharos szél (60-80 km/h) lehet, de jégeső is előfordulhat.

Hétfőn az északias szelet a Zemplénben, esetleg az Alpokalján viharos közeli (~60 km/h) lökések kísérhetik.

2020.09.06. 09:51 Országos Meteorológiai Szolgálat

OMSZ: 2020. szeptember 6. 09:56 (07:56  UTC)  [iRhh]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük