Egyéb

Teljesen tönkre tett vadles és lopott vadkamera – képek az elkövetőkről!

Segítségkérés az azonosításban.

Egy férfi és egy nő azonosításában kérik az állampolgárok segítségét a budaörsi rendőrök. Merongáltak több vadászlest és vadkamerát loptak.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős kárt okozó rongálás bűntettének, lopás vétségének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, írja a police.hu.

Az eljárás adatai alapján a képen látható, egyelőre ismeretlen elkövetők 2020 nyarától a Solymár, Piliscsaba, Budapest II. és XII. kerület, valamint Remeteszőlős határain belüli területről több vadászlest, vadkamerát és egyéb berendezéseket loptak vagy rongáltak meg.

A budaörsi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/1 236 2883-as telefonszámon, tegyen bejelentést az 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívószámon.

Indexkép: Pixabay (illusztráció)

Forrás:

https://www.agroinform.hu/gazdaelet/romokban-hevero-vadles-es-lopott-vadkamera-kepek-az-elkovetokrol-53577-001?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=53577

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük