Egyéb Képek, Idézetek, Videók Nonstop Vadászat Természet Történetek Vadászház

Vadászni tanítja gyermekeit az „év apukája”

Legkisebb gyermeke akit már szintén magával visz mindössze még csak 1 éves.

Vadászni tanítja a gyermekeit egy svéd apa, a 39 éves Niklas Lundqvist, aki szerint így a kicsik megtanulják tisztelni az állatokat. 

Fotó: Bikk

A férfi először hétéves lányát, Signét vitte magával vadászni, hogy ezzel segítse őt a természet megértésében és megismerésében. Most azonban már rendszeresen magával viszi három másik gyermekét is az erdőbe, az ötéves Hermant, a hároméves Elsie-t és a mindössze egyéves Nils-Elmert is. A gyerekek remélik, hogy egy nap igazi puskával is vadászhatnak majd.

Az apa azt mondja, az összes elejtett állatot megeszik, mert inkább él az elejtett állatok húsán, mint a nagyipari termelésből származó hústermékeken. Úgy véli, az állatok ipari méretű tenyésztése nem vezet semmi jóra.

Fotó: Blikk

Egy átlag vadász napon az apjuk kiviszi a gyerekeket az erdőbe, ahol játszanak, megtanulnak tüzet gyújtani, túráznak, vadon élő állatokat kutatnak fel, friss nyomokat keresnek. Azt is megtanulják, hogyan kell igazán csendesnek lenni, csendesen mozogni.

Fotó: Blikk

A gyerekei játékpuskáit maga készítette, kézzel. Ezek a játékszerek beindítják a kicsik fantáziáját, hiszen azt képzelik, valódi vadászaton vesznek részt.

Az Instagramon sokan dicsérik, sőt, néhányan „az év apukájának” nevezik a férfit, aki úgy gondolja, a húsevőknek nem kéne elítélniük a vadászatot, hisz ők is a „gyilkosságok” végtermékét eszik meg.

Fotó: Blikk

Azoknak pedig, akik a nagyipari termékeket eszik, meglehetősen hiányosak az ismereteik az állatok életére és egyáltalában, az etikára vonatkozóan, tehát furcsa, hogy ilyen emberek kritikákat fogalmaznak meg a vadászokkal szemben. Szerinte ráadásul az állatoknak a vadonban, nem pedig ketrecekben van a helyük.

Fotó: Blikk

Forrás: Blikk

Kiemelt kép forrása: Blikk
Képek: Blikk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük